Over ons

De flexibele totaalinstallateur

Zeker bij projectmatige opdrachten wilt u kunnen rekenen op een installateur die snel kan schakelen. Met 10 deskundige installateurs en monteurs voor zowel warmte, water als elektra zit dat bij Rütze installatiebureau wel goed. Omdat we thuis zijn in vrijwel alle disciplines van het installatievak kunnen we snel inspelen op verschillende situaties. Ideaal voor aannemers, projectontwikkelaars en andere zakelijke opdrachtgevers. Maar net zo goed voor particulieren. Want u kunt niet alleen voor uw cv-ketel bij ons terecht, maar bijvoorbeeld ook voor een loodgietersklus of de aanleg van zonnepanelen.

Garantie voor kwaliteit

Rütze Installatiebureau combineert de korte lijnen van een echt familiebedrijf met de zekerheid van kwaliteit. Zo zijn wij in het bezit van een KOMO-certificaat en voldoen we als VCA*-gecertificeerd bedrijf aan alle veiligheidsvoorschriften op de bouw.

Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC)

Deze algemene voorwaarden van UNETO-VNI zijn tot stand gekomen in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1-1-2006.

Algeme Voorwaarden voor zakelijke opdrachtgevers.

Rütze Installatiebureau hanteert voor leveringen, werkzaamheden en diensten voor zakelijke klanten de Algemene Leveringsvoorwaarden Bedrijven 2007 (ALIB 2007).

Te gebruiken bij het uitvoeren van alle soorten installatiewerken voor zakelijke opdrachtgevers.

De algemene voorwaarden worden op verzoek kosteloos toegezonden.